Gebruik een correct afzendadres voor het versturen van je nieuwsbrief November 19, 2014

  • Gebruik een correct afzendadres voor het versturen van je nieuwsbrief! Let op: Het is reeds 2 jaar verplicht om voor je nieuwsbrief een afzendadres te gebruiken dat echte werkende is.
  • Het e-mail adres dat je gebruikt moet een  adres zijn waarin je emails kan ontvangen, maw een echte mailbox.  Het is wel nog toegestaan om bijvoorbeeld een  no-reply afzender te  gebruiken maar je moet ze wel in je mailbox ontvangen.  Je dient dus een mailbox aan te maken voor je no-reply adres.  Hierdoor weet de ontvanger  dat zijn e-mail door jou  is ontvangen en het is dan ook maar hoffelijk om een antwoord te geven.
  • Naast het afmelden via een uitschrijflink moeten de ontvangers zich ook via een echt  bestaand en  werkend e-mailadres in de e-mail of op je website via een uitschrijfformulier  kunnen afmelden voor e-mails en nieuwsbrieven.

Veel succes met je volgende nieuwsbrief.
Contacteer ons dan vrijblijvend via info@m-mailer.be of via +32 (0)2 358 50 09

Comments are closed.